Sobre mi

Soc llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i graduada en Multimèdia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

He desenvolupat tota la meva experiència laboral en l’àmbit de la comunicació digital, els projectes web i el màrqueting online, des de diversos vessants i responsabilitats. He treballat per a la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Oberta de Catalunya, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i una start-up d’internet, ICTnet.

He estat editora web, gestora de projectes i analista digital a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). M’encarregava de l’edició del portal institucional, tant pel que fa a l’actualització de continguts com a la creació de noves pàgines, proposta d’arquitectura de la informació i aplicació de criteris d’usabilitat. Durant sis anys, vaig ser la responsable de les xarxes socials institucionals, que sumaven uns setanta mil seguidors. I vaig impulsar i redactar la primera “Guia d’usos i estil de la UOC a les xarxes socials” (2011), per tal de fomentar la coherència entre la multitud de perfils que s’estaven creant.

També he treballat com a redactora web i editora del portal i la intranet del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Vaig participar en el projecte del nou web BiblioPRO Europe de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM), revisant les funcionalitats i l’experiència d’usuari (UX).

Com a responsable de màrqueting digital a la Fundació UPC vaig planificar les accions de màrqueting d’afiliació, màrqueting a cercadors (SEM) i display durant l’etapa en què la institució va decidir donar cada cop més pes al màrqueting digital en detriment del màrqueting offline. En aquest procés, vaig aconseguir l’aprovació de la Direcció per obrir els perfils institucionals de l’organització a les xarxes socials (Facebook, YouTube i LinkedIn).

Anteriorment, des de l’any 2000 vaig treballar com a gestora de comptes de publicitat digital a una empresa emergent d’internet, ICTnet, on a més moderava diverses comunitats virtuals dirigides a professionals de l’àmbit de l’enginyeria, redactava continguts digitals i coordinava la implementació de nous serveis al web.

També vaig ser professora col·laboradora en el postgrau de Periodisme digital de la UOC, l’any 2006. I he impartit sessions internes de formació sobre xarxes socials i introducció a Google Analytics.

Si vols saber-ne més, consulta el meu Linkedin o contacta’m.